NOVO GOLFSKO LETO 2016

Spoštovane golfistke in golfisti!

Čas, ki smo ga preživljali večinoma brez vsakdanjega golfa se večini izteka. Tako se bomo začeli intenzivneje pripravljati na nov spomladanski vstop v igro na domačem in bližnjih igriščih. Zato bomo morali postoriti nekaj nujnih formalnosti, da bo naše srečevanje z golfom v letu 2016 čim bolj uspešno razvedrilno in veselo.

Najprej bomo naročili izkaznice za vse člane Golf kluba Bovec. Zato prosim, da vsi člani plačate članarino za Leto 2016 v enaki višini kot lani, to je 90€, članarina za B članstvo bo 35€, kolikor znaša tudi članarina za študente. Prosim, da vsi poravnate članarino do 1. marca 2016 (po 1. marcu je članarina višja , ker Golf zveza zaračunava dodatni strošek za izdelavo izkaznice). Glede izdajanja golfskih izkaznic je predvideno nekaj novosti, o katerih nas bodo obvestili z Golf zveze kasneje.

Po 20. februarju je predviden sestanek izvršnega odbora kluba in nato v začetku marca še skupščina, ko bomo obravnavali poročila o delu in poslovanju kluba in bomo sprejeli načrte za delo v prihodnje, Letošnja skupščina bo tudi volilna, kar pomeni, da bomo morali voliti organe kluba za naslednje štiriletno obdobje.

V kratkem bomo obveščeni tudi o delovanju igrišča za golf v Bovcu seveda z vabilom, da nabavimo igralno karto za domače igrišče,

Ker je večina golfistov zastrupljena z igro golfa in jim zima ni ovira, se  rojevajo predlogi, da bi organizirali zimsko klubsko prvenstvo  ali zimski turnir »Ledene sveče«. Možnosti za izvedbo takšnega turnirja so na naših okoliških igriščih, zato pričakujte povabilo na turnir, ko bodo termini dogovorjeni in bo pomlad omogočila uspešno igro.

Želim vam veliko prijetnega počitka, hkrati pa lepo igro v letu 2016.

 

Bovec, 28. januar 2016                                                           Bojan Bratina, predsednik GK Bovec