O nas

Drage golfistke in golfisti!

V klubu igralcev golfa smo zato, da se skupno lotevamo sprehodov po igriščih za golf, da se navajamo na lepo igro, sprejemamo dobre in slabe udarce in skušamo biti najboljši. Najlepše bi bilo, če bi bil vsak golfski udarec nepozaben ali takšen, da bi gradil našo igro v večnih izboljšavah in izpopolnjevanju. Zato je pomembno sprejemati igranje golfa kot dejansko igro z žogico, palico in vsem, kar nas spremlja pri vsakokratnem potovanju od udarjališča do luknjice. V neposrednem stiku z naravo nam je dano, da spoznamo neverjetno oblikovanost rastlinja z zavitim koreninskim sistemom, košato razraslo travo in grmovjem, skale in voda, ki jih kot običajni sprehajalci ne opazimo. Ta zunanji svet doživljamo skupaj s soigralci na igrišču, podoživljamo ga ob spominskem obnavljanju zanimivih potez na igrišču in ob druženju, ko nas povezujejo delo in veder klepet, ki ni več samo igra.

Golf klub Bovec naj postane kraj veselega in prijaznega druženja, tudi tekmovalnosti in medsebojnega poznavanja in priznavanja. Člani kluba bom medse vabili vse, ki bi radi delili lepoto igre golfa z nami, tudi tiste, ki se sami ne spoprijemajo s palicami, žogico in igrišči.

Z nami nastaja novo in posebno lepo igrišče v alpski dolini. V ta prostor miru, prijateljstva in hkrati skromnosti vnašamo igro golfa kot obliko umirjene sprostitve in obnavljanja telesnih in duhovnih moči. Vabim vas k igri, vabim vas k aktivnemu sobivanju z naravo.

Dobro igro vam želim.

Predsednik Golf kluba Bovec
Bojan Bratina

 

Izvršilni odbor kluba

Bojan Bratina, predsednik kluba
Neva Šulin, podpredsednica kluba
Rado Jerončič
Mitja Kokove
Aleksander Kravanja
Vasja Sosič
Robert Trampuž

Nadzorni odbor

Dragica Kozorog
Barbara Hvalič Erzetič
Darko Mozetič

Častno razsodišče

Ljubo Bizjak
Srečko Lužar
Vladimir Šulin

 

Kontakt

Golf klub Bovec
Podklopca 15
5230 Bovec
Slovenija